Menu
10535---Balle ---Morgenmoede ---001

Balle persondata

Brugen af personoplysninger

Personoplysninger afgives ikke til en tredjepart, medmindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har samtykket i at give os disse oplysninger i forbindelse med registrering, tilmelding eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her kan indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med – for eksempel et køb. Oplysningerne bruges desuden til at få større kendskab til dig og de øvrige brugere af websitet. Brugen kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser.

Beskyttelse af brugerens personoplysninger

Persondataforordningen regulerer behandling og indsamling af personrelaterede oplysninger – herunder personoplysninger, der indsamles på internettet.

Ifølge persondataforordningen må behandling af personoplysninger om dig alene ske med dit samtykke. Når du har afgivet samtykke til behandling af dine personoplysninger, kan du til enhver tid tilbagekalde samtykket. Har du tilbagekaldt dit samtykke, vil dine personoplysninger blive slettet.

Hvis der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataforordningen ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Er oplysningerne forkerte eller vildledende, har du ret til at kræve, at oplysningerne berigtiges eller slettes.

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, men afgivelse af dine personlige oplysninger sker på eget ansvar.

Personoplysningerne slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet.

Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos os, skal du blot rette henvendelse på info@balle-efterskole.dk eller på telefon 75881205. Hvis der er registreret forkerte data, eller hvis du har andre indsigelser, kan du rette henvendelse via samme kontaktoplysninger. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i persondataforordningen.

Du kan læse Balles persondata politik ved at klikke her

 

 

 

Seneste nyhed

Vis alle ›
01 nov

Åbent hus

Denne aften har du mulighed for at komme og se skolen, snakke med skolens lærere om ...Read More
Læs mere