Topbanner -310816-Berens -Balle Efterskole -543 Topbanner -310816-Berens -Balle Efterskole -608 Topbanner -310816-Berens -Balle Efterskole -598 Topbanner -310816-Berens -Balle Efterskole -577

Musik Efterskole

""Brænder du for musik, er du klar til at øve dig, få intensiv sammenspilsundervisning og spille en masse koncerter? - Så er musiklinjen noget for dig""

SØNDAG D. 24. SEPTEMBER ER DET EFTERSKOLERNES DAG

SE PROGRAMMET FOR DAGEN HER

På musiklinjen modtager du topprofessionel undervisning og vi er altid mindst to konservatorieuddannede lærere i alle timer. Med denne prioritering er vi i stand til at lave effektiv, målrettet og personlig undervisning.

På musiklinjen arbejder vi med rytmisk musik og dens mange facetter.
Vi tager udgangspunkt i elevernes instrumentale kunnen og tilpasser arrangementer og udtryk så den enkelte udfordres på sit niveau.

I sammenspilssituationen er det vigtigt at lytte aktivt til hinanden, og vi arbejder derfor dybdegående med instrumentale færdigheder og interaktion.

Som musikelev på Balle vil du stifte bekendtskab med andre instrumenter end dit hovedinstrument. Vi bruger rotation mellem instrumenter som døråbner til en større forståelse af sammenhængen mellem sammenspil og musikalsk udtryk.

Det er en uundværlig del af det at spille musik, at man også synger. Vi synger sammen og du kommer derigennem til at kende din stemme bedre.
I årets løb arbejder vi både aktivt og teoretisk med hørelære, rytmik, nodelære og akkordlære.

Eleverne på musiklinjen modtager instrumentalundervisning på hold. Vi forventer, at du øver dig og dygtiggør dig individuelt.
Vi benytter os af vores lydstudie, og der vil være mulighed for at modtage undervisning i brugen af dette.

Sangskrivning og komposition i mindre grupper er en fast bestanddel af vores undervisning.
Man må meget gerne benytte vores musiklokaler i fritiden, og vi har stor glæde af de bands, der opstår uafhængigt af undervisningen.

I løbet af året skal vi naturligvis på turné og ud at spille en masse koncerter.
 Du kommer også til at møde diverse bands udefra når de kommer på skolen og spiller for os...
Nedenfor kan du lytte til, hvad Balles musiklinje har produceret:

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Musikrelaterede billeder