DSC_2581 DSC_2374 DSC_2658 DSC_2453

Spring-fitness Efterskole

"På spring-fitness linjen har vi fokus på, at du målrettet udvikler dig indenfor springgymnastik. Samtidig får du opbygget en stærk og spændstig krop, hvilket er afgørende for, hvor langt du vil nå med spring."

SØNDAG D. 24. SEPTEMBER ER DET EFTERSKOLERNES DAG

SE PROGRAMMET FOR DAGEN HER

Spring:
Gennem en udfordrende og målrettet undervisning får du rig mulighed for at dygtiggøre dig indenfor springgymnastik. Vi tager udgangspunkt i dit niveau og arbejder frem mod delmål og mål sat for dig. Med 4,5 times spring hver uge, er der masser af mulighed for, at du dygtiggøre dig.

I træningen vil vi bl.a. arbejde med:

• Springteknik
  • Stortrampolin
  • Minitrampolin
  • Forlæns banespring
  • Baglæns banespring
  • Behændighedsøvelser
  • Målsætning for den enkelte

Faciliteterne:
Vi har en veludstyret springhal med 2 stortrampoliner, 2 fastskumsspringgrave og en løsskumsspringgrav, samt flere springbaner, minitrampoliner, flikflak-bungee og videoforsinkelsesudstyr.

Gymnastikuddannelse 1
DGI´s gymnastikuddannelse er ligeledes en del af det at have spring-fitness på linje. Uddannelsen tages i samarbejde med rytmelinjen og giver dig mulighed for efterfølgende at blive instruktør i en gymnastikforening. I løbet af skoleåret har du samtidig mulighed for at prøve dit ”trænergen” af som hjælpeinstruktør på gymnastikhold i den lokale gymnastikforening.

Fitness:
Vi tager udgangspunkt i den enkelte elev og laver træningsprogrammer, der rammer netop dig og dine mål. Vi har fuld fokus på fitness en gang om ugen ). De 3 andre ugentlige træninger slutter af med 20 min. styrke-/konditionstræning. I løbet af året arbejder vi med forskellige træningsformer og kommer bl.a. omkring:

Styrketræning
Crossfit
Styrkeløft
Mountainbike
Cirkeltræning
Intervaltræning
Spinning

Faciliteterne:
Vi har et veludstyret og hyggeligt træningslokale, med en varieret sammensætning af styrke- og konditionsmaskiner. I løber af 2016 udvider vi med et udendørs crossfit område. Omgivelserne omkring skolen giver endvidere gode muligheder for udendørs fitness.

Derudover afholder vi, i løbet af skoleåret, linjedage, gymnastikcamp, workshops og meget mere.

På Balles Spring-Fitness linje er der plads og tid til den enkelte elev. Vi er 2 underviser til 20 elever og det giver netop mulighed for, at du bliver set og får den bedste undervisning!

Se i øvrigt en inspirationsvideo om spring-fitness linjen samt et uddrag fra vores opvisning i Horsens.

En hverdag på skolen

Fra morgen til aften - livet på Balle.

Spring-fitnessrelaterede billeder