Menu
Mark Linn

Koncert på Balle- Mark Linn

Inspirerende koncert på Balle

Kom til koncert den torsdag den 15. november 19.30 på Balle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole, og oplev den fremragende Mark Linn.

Med sig har Mark Linn en klassisk trio under ledelse af pianisten Søren Møller, der ligeledes har omarrangeret de store rock-produktioner til et moderne udtryk, der giver plads til ekvilibristiske soli og intrigante basgange. Resultatet er en publikumsvenlig og iørefaldende musik, der ikke går på kompromis med de enkelte musikeres store kunnen. En nydelse i et musikalsk sprog, der vækker  

Hør Mark Linn, Danmarks alsidige og ekspressive stemme, når han i et repertoire af David Bowie, Stevie Wonder, Peter Gabriel, det irske rockband U2 og Radiohead forener rockens energi med det akustiske intime univers, hvor publikum inviteres helt ind i tekster og melodier fra de stilskabende ikoner, der har defineret den moderne musiks udvikling.

Koncerten er et led i en række klaverkoncerter mellem Balle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole, Engelsholm Højskole og Vejle Kunstmuseum.

STEDBalle Friskole, Balle Musik- & Idrætsefterskole - Ballevej 57 C, 7182 Bredsten

BILLETTER: Kontakt skolen: 75881205

PRIS: 125 kr. 

Der vil blive serveret kaffe og kage.

Alle er velkomne! 

 

Seneste nyhed

Vis alle ›
01 nov

Åbent hus

Denne aften har du mulighed for at komme og se skolen, snakke med skolens lærere om ...Read More
Læs mere

Åbenthus aften

Kom og besøg os torsdag den 1. november fra 18.30-21.00

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.

TILMELD DIG HER