10535---Balle ---Fodbold ---067 10535---Balle ---Gymnastik ---010 10535---Balle ---Handbold ---039 10535---Balle ---Musik ---014 10535---Balle ---Spring ---027

Persondataforordning

Den 25. maj 2018 træder den nye persondatafordning i kraft. Persondataforordning er en EU-forordning, som har til formål at styrke og harmonisere beskyttelsen af personoplysninger.

På Balle Musik- & Idrætsefterskole er vi også klar til de skærpet krav. Du kan læse mere herom på følgende links:

www.balle-efterskole.dk/bag-om/balle-persondata/

www.balle-efterskole.dk/bag-om/love-og-formalia/

Åbent hus aften

Kom og besøg os tirsdag den 21. maj 2019 til vores åbent hus aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.