Luftfoto 1

Rigtig god sommer

Tak for et begivenhedsrigt år på Balle

Senere i dag fredag siger vi farvel til elevhold 2017-18. I skrivende stund er eleverne i gang med sidste morgenmad på Balle, hvorefter den står på fællessang i klostergården. Kl. 15.00 er det slut og vores nuværende elever er tidligere Balle elever.

På hele skolens vegne vil vi gerne sige tak for et dejligt år på Balle Musik- & Idrætsefterskole. Året har budt på mange mindeværdige øjeblikke, og vi kan alle se tilbage på året med smil, kærlighed og oplevelser, som vi ikke vil være foruden.

Balle Musik- & Idrætsefterskole vil gerne benytte lejligheden til at ønske jer alle en rigtig god sommer.

Afslutningsbillede 2018 juni

Åbent hus aften

Kom og besøg os tirsdag den 21. maj 2019 til vores åbent hus aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.