10535---Balle ---Fodbold ---067 10535---Balle ---Gymnastik ---010 10535---Balle ---Handbold ---039 10535---Balle ---Musik ---014 10535---Balle ---Spring ---027

Stjernestøv på Balle

Hør tidligere musikelev fortælle om musiklinjen på Balle

Balle Musik- & Idrætsefterskole har mødt Oliver Caspers Juul til en snak om efterskolelivet på Balle- samt livet efter Balle.

Her kan du høre hvad Oliver Caspers Juul fra #Female Forest fik ud af et år på Balle:

Åbent hus aften

Kom og besøg os tirsdag den 21. maj 2019 til vores åbent hus aften.

Vi er en boglig orienteret skole med fokus på den enkelte elev i fællesskabet, hvor vi prioriterer høj faglighed, linjefagene rytmisk gymnastik, spring-styrke, musik, fodbold, håndbold, samt obligatorisk gymnastik for alle.